Любимите 1000 рок парчета

Радио 1 Рок, радиото, което пуска най-големите хитове в историята на рока, направи класация  за любимите 1000 рок парчета. Победител  в категорията  за любима  песен е Thunderstruck на легендите AC/DC. Групата ще изнесе  първ

2010-01-18 10:58:44
Любимите 1000 рок парчета
Радио 1 Рок, радиото, което пуска най-големите хитове в историята на рока, направи класация  за любимите 1000 рок парчета. Победител  в категорията  за любима  песен е Thunderstruck на легендите AC/DC. Групата ще изнесе  първия си концерт  у нас на 14 май тази година. Австралийската група се е класирала и с най-много /12/ парчета  в класацията, следвана от Queen, Deep Purple , Bon Jovi и др.

Слушателите дадоха своя глас и за най-омразната рок песен, но победител не бе излъчен заради разнообразието на предложенията. Сред посочените със знак минус фаворити  се оказаха легендарни групи като "Бийтълс" с песните Penny Lane  и Ob-la-di Ob-la-da, "Оейзис"  с Wonderwall, "Нирвана"  с Rape me. В същото време те бяха  сочени  и в първата класация, което потвръждава старото правило, че за спечелване на сърцата на феновете няма правила.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия