Робърт Патинсън оплита в мрежите си три холивудски красавици

23-годишният актьор Робърт Патинсън изглежда хич не си поплюва. Той успя да оплете в мрежите си три холивудски красавици– Кристин Скот Томас, Кристина Ричи и Ума Търман. Това обаче се случи не в реалния живот, а на снимачната площадка на ро

2010-01-11 15:32:16
Робърт Патинсън оплита в мрежите си три холивудски красавици
23-годишният актьор Робърт Патинсън изглежда хич не си поплюва. Той успя да оплете в мрежите си три холивудски красавици– Кристин Скот Томас, Кристина Ричи и Ума Търман.

Това обаче се случи не в реалния живот, а на снимачната площадка на романтичната драма „Бел Ами” – екранизация по романа на известния френски писател Ги дьо Мопасан.

Във филма Робърт Патинсън играе ролята на амбициозния журналист Жорж Дьороа, който се изкачва по стълбицата на общественото положение, прелъстявайки влиятелни жени. Драмата развива темата за разпада на нравите във френската столица Париж през XIX век.

Продуцентите на филма разкриват, че най-вероятно в лентата ще има много горещи сцени с Робърт Патинсън. Самият актьор признава, че еротичните сцени не го плашат и е готов да се съблече за „точната” роля.

Филмът се очаква да излезе по кината през следващата година.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия