Целувка блокира американско летище

Миналата седмица американското летище в Нюарк, щата Ню Джърси, беше блокирано за няколко часа, след като влюбен мъж проникнал в зоната за безопасност с едничката цел да целуне за сбогом приятелката си. Тъй като служителят от охраната бил напуснал

2010-01-10 14:29:31
Целувка блокира американско летище
Миналата седмица американското летище в Нюарк, щата Ню Джърси, беше блокирано за няколко часа, след като влюбен мъж проникнал в зоната за безопасност с едничката цел да целуне за сбогом приятелката си.

Тъй като служителят от охраната бил напуснал за няколко минути поста си, на летището настъпила истинска паника. Това наложило внимателно обискиране на всеки пътник и парализиране на работата на летището за няколко часа.

Цяла седмица след въпросния инцидент стана ясна и причината за настъпилата суматоха, след като внимателно бяха прегледани записите от видеокамерите.

Това обаче не е първият подобен случай по американските летища. Миналата седмица в Бейкърсфилд, щата Калифорния, бяха евакуирани всички пътници, след като в един от куфарите на пътуващите беше засечено подозрително вещество... по-късно оказало се най-обикновен пчелен мед.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия