G-точката може да се окаже пълна измислица

Учени са на мнение, че любимата точка на жените - G-точката - всъщност може да е пълна измислица. В изследване по проблема взели участие близо 1800 жени, но доказателства за съществувавенот на тази точка така и не били открити. Самата точка може д

2010-01-05 13:26:36
G-точката може да се окаже пълна измислица
Учени са на мнение, че любимата точка на жените - G-точката - всъщност може да е пълна измислица. В изследване по проблема взели участие близо 1800 жени, но доказателства за съществувавенот на тази точка така и не били открити.

Самата точка може да е плод на въображение на жените, заради тоновете статии по въпроса във всички женски списания и вестници. Сексологът, който популизира идеята за G-точката е на мнение, че в направеното изследване има големи пропуски, защото не било взето под внимание опитът на обратните и бисексуалните.

Жените, които взели участие в изследването имали сестри-близначки. Очаквало се, ако при едната жена има наличие на G-точка и при другата да има, но това не се доказало. Самата идея за тази точка е доста субективна. Няма нищо лошо човек да я търси, но дори да не успее да я намери, голяма работа, все пак всяка жена е различна, а и дори без нея човек пак може да получава огромно удоволствие по време на секс.

G-точката е намерена още преди 50 години е кръстена на германския гинеколог Ернст Графенберг. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия