Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно?

Според българските таблоиди Дженифър Анистън и Брад Пит може да бъдат отново заедно, но не в реалния живот, а само на големия екран. Не е невъзможно скоро двамата да се съберат, за да направят съвместен проект. Дженифър винаги е имала огромно желание

2010-01-04 22:55:37
Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно?
Според българските таблоиди Дженифър Анистън и Брад Пит може да бъдат отново заедно, но не в реалния живот, а само на големия екран. Не е невъзможно скоро двамата да се съберат, за да направят съвместен проект. Дженифър винаги е имала огромно желание да работи заедно с екс-съпруга си Брад Пит. Тя много се забавлява в един от епизодите на "Приятели", където Брад Пит е бил гостуващ актьор.

Според слуховете актьорите в момента преговарят и търсят подходящ за тях сценарии. Не се знае дали слуховете са истина, но би било интересно да видим бившите съпрузи отново заедно, макар и само за филма. Дали Анджелина обаче ще позволи такова нещо на Брад? Не е изключено, защото наскоро тя заявила, че иска да има отворена връзка и да се среща с повече мъже и жени, щом тя иска това, значи и на Брад Пит му е позволено същото, нали така?

Само времето ще покаже дали слуховете са верни и какъв ще е филмът. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия