Помогнете на Миро да ни представи достойно на "Евровизия 2010"!

Поп певецът Миро беше избран от 51 композитори, поети, музиканти, музикални педагози, институции и медии да представи страната ни в следващото издание на песенния конкурс на Европа – „Евровизия”. Той беше първият изпълнител в Българ

2009-12-30 19:44:54
Помогнете на Миро да ни представи достойно на
Поп певецът Миро беше избран от 51 композитори, поети, музиканти, музикални педагози, институции и медии да представи страната ни в следващото издание на песенния конкурс на Европа – „Евровизия”. Той беше първият изпълнител в България, избран по новия регламент, който се наложи да бъде въведен тази година, след миналогодишния скандал с избирането на Красимир Аврамов.

Според новия регламент Миро трябва да представи пред българските музикални фенове пет парчета, продуцирани от БНТ, а зрителите трябва да решат чрез SMS гласуване коя песен да стане българската песен за „Евровизия 2010”.

Само преди дни Миро обяви, че петте песни, които ще се борят да отидат в Осло, могат да бъдат и ваши авторски песни! Всеки, който иска да помогне на поп звездата ни, да представи страната ни достойно на конкурса, може да го направи, като изпрати свой демо запис в mp3 вариант на адрес eurovision@miro.bg или CD на адрес град София, ул. Московска № 39, ет. 4, Б.Н.О. Крайният срок е 15 януари 2010 година.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия