Майка се обадила на полицията, за да сложат сина й да си легне

Съвестна майка от Америка помоли ченгетата да й помогнат със сина й. Тийнейджърът й отказал да спре да играе на Плейстейшъна си. Анджела Мейа се събудила от шума, който идвал от стаята на сина й. Когато отишла да види какво прави той и дали спи, с

2009-12-28 00:57:54
Майка се обадила на полицията, за да сложат сина й да си легне
Съвестна майка от Америка помоли ченгетата да й помогнат със сина й. Тийнейджърът й отказал да спре да играе на Плейстейшъна си.

Анджела Мейа се събудила от шума, който идвал от стаята на сина й. Когато отишла да види какво прави той и дали спи, се оказало, че 14-годишното момче играе на играта, а не е в обятията на Морфей.

След като дълго време го увещавала да остави Плейстейшъна и да легне да спи, като видяла, че няма да успее да излезне на глава с него, тя решила да се обърне към някого за помощ. Най-респектиращи й се видяли полицаите. Тя им се обадила, разказала какво става в дома й и те дошли веднага. След появата им в стаята на 14-годишното момче, която се оказала наистина респектираща, малкият палавник си легнал веднага в леглото и повече не е и помислил да играе посреднощ на видео игри.

Понякога полицията може да бъде полезна. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия