Що е то Eurofound?

Eurofound е Европейска фондация за подобряване на условията на живот и труд. Седалището й се намира в Дъблин -Ирландия. Фондацията обявява конкурс за финансови асистенти.   Издържалите и най-добре представилите се ще бъдат избрани, за да по

2009-12-27 11:48:45
Що е то Eurofound?
Eurofound е Европейска фондация за подобряване на условията на живот и труд. Седалището й се намира в Дъблин -Ирландия. Фондацията обявява конкурс за финансови асистенти.   Издържалите и най-добре представилите се ще бъдат избрани, за да получат назначение в различни области. Задълженията им ще бъдат  свързани с изплащане и мониториг на средства, които фондацията харчи и  ще бъдат в зависимост от ресора, които ще поемат.  Задачите им 
включват  общи задължения във връзка с бюджета, финансови транзакции и плащания, сключване на договори, поддържане на базите данни и комуникацията с други звена на фондацията.

Кандидатите трябва да са граждани  на страна-член на ЕС. Необходимо е да имат препоръки, че са подходящи за работата.  Трябва да владеят задълбочено един от официалните езици на Европейския съюз и да имат задоволителни познания по друг от езиците  на ЕС. Английският е задължителен, дори и ако знаят два други езика.

Кандидатите трябва да са завършили средно образование с взета матура и да имат най-малко 2 години стаж по специалността.
Срокът за подаване на документи е до 18 януари.  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия