Мъжете не обичат да признават грешките си, непрекъснато мрънкат и са много разхвърляни. 47 процента от тях стават непоносими, когато се разболеят. Ако мъжът има хрема или леко зачеревено гърло - това е достатъчно да се оплаква непрекъснато, че е много зле. Изследване  от медицински прегледи обаче  доказва, че  мъжете са по-малко чувствителни на болка , отколкото жените. Те просто обичат да мрънкат, когато са болни.

Какво става, ако искате да чуете нещо от вашия любим, относно чувствата му?  Започва се едно сумтене с часове и мълчание.  Причината е, че мъжете не обръщат толкова  голямо внимание на чувствата, а и не обичат да говорят за тях.

Мъжете не обичат да признават грешките си. Защо ли?  Защото мъжката им идентичност трябва да се доказва постоянно - няма значение в каква насока - професионална, сексуална, финансова. Те винаги трябва да са на върха.  Признанието на грешки е  свързано с уронване на техния
мъжки авторитет.

33 процента от мъжете са разхвърляни - обувките лежат пред дивана, якето на леглото... Позната картинка.  Редът и естетиката не са качества, присъщи за много мъже. 22 процента от мъжете пазят грозните си дрехи. Независимо дали сте му купили кашмирен пуловер или панталон на "Армани", той пак облича старите си дрехи. За мъжете не е толкова важно какви дрехи носят, важното е те да са удобни.
Автор: Албена Иванова