Вижте номинациите за "Златен глобус"

Престижните награди „Златен Глобус”, които се раздават всяка година в САЩ, обявиха номинациите си в различните категории за филми и телевизия. Вижте кои ще се борят за отличие в четирите главни категории: За най-добър филм на годината

2009-12-15 22:26:30
Вижте номинациите за
Престижните награди „Златен Глобус”, които се раздават всяка година в САЩ, обявиха номинациите си в различните категории за филми и телевизия. Вижте кои ще се борят за отличие в четирите главни категории:

За най-добър филм на годината номинирани са “Precious”, “The Hurt Locker”, „Аватар”, „Високо в небето” и „Гадни копилета”.

В категорията за най-добър режисьор номинирани са Джеймсън Камерън („Аватар”), Джейсън Рейтман („Високо в небето”), Катрин Бигелоу (“The Hurt Locker”), Клин Истууд („Непобедим”) и Куентин Тарантино („Гадни копилета”).

В категорията за най-добър актьор ще се състезават Джеф Бриджис („Лудо сърце”), Джордж Клуни („Високо в небето), Колин Фърт („Самотен мъж”), Морган Фрийман („Непобедим”) и Тоби Магуайър („Братя”).

За най-добра женска роля номинирани са Гейбъри Сидебер (“Precious”), Емили Блънт („Млада Виктория”), Кери Мълиган (“An Education”), Сандра Бълок („Сляпата страна”) и „Хелън Мирън („Последна гара”).
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия