Приключи конкурсът на издателство ЕРА за есе на тема „Изкуството да си жена. Моята история”

На 29 октомври на парти, посветено на силните жени и хубавите дамски книги, издателство ЕРА обяви началото на конкурс за есе на тема „Изкуството да си жена. Моята история”. "Идеята  за конкурса се зароди след многобройни&nbs

2009-12-15 14:11:50
Приключи  конкурсът на издателство ЕРА за есе на тема  „Изкуството да си жена. Моята  история”
На 29 октомври на парти, посветено на силните жени и хубавите дамски книги, издателство ЕРА обяви началото на конкурс за есе на тема „Изкуството да си жена. Моята история”.

"Идеята  за конкурса се зароди след многобройни  отзиви за нашите книги и писма  от читателки, които ни убедиха, че всяка жена има своя история и иска да я сподели. Решихме да й дадем тази възможност и резултатите не закъсняха.

Интересът към конкурса бе изключително голям и дори надхвърли очакванията ни. За един месец получихме над 350 есета от всички краища на страната, а и извън нея – три от участничките в конкурса живеят във Франция, Португалия и Гърция коментираха от издателството.

За журито на конкурса бе изключително трудно да избере най-добрите сред стотиците есета.

Ето и победителите:
Голямата  награда – печели Сълзица Стаменова-Мандраджиева от гр. Шумен.

Специалната награда на списание „Журнал за жената” – безплатен абонамент за 2010 г. – отива при Надя Иванова от гр. Лом. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия