Във Великобритания първи ще гледат триизмерна телевизия

Съвсем скоро жителите на Великобритания ще получат шанса да гледат триизмерна телевизия в домовете си. Това стана ясно след като британската телевизионна компания „Скай” обяви, че от следващата година ще предложи на потребителите си първи

2009-12-15 13:01:25
Във Великобритания първи ще гледат триизмерна телевизия
Съвсем скоро жителите на Великобритания ще получат шанса да гледат триизмерна телевизия в домовете си. Това стана ясно след като британската телевизионна компания „Скай” обяви, че от следващата година ще предложи на потребителите си първия триизмерен канал в Европа. Той ще предлага на зрителите богат избор от спортни и развлекателни предавания, игрални и анимационни филми и т.н.

За да се радват на триизмерно изображение обаче, абонатите на компанията „Скай” ще трябва да се сдобият и с телевизори от ново поколение, отговарящи на стандарта „3D Ready”. Средната цена на подобен телевизор във Великобритания е около 2000 лири.

От телевизионната компания гарантират на потребителите си идеално качество на предлаганата от тях услуга. Те твърдят, че триизмерният им канал ще вкарва погледа на зрителя вътре в екрана, създавайки усещането за дълбочина на изображението.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия