Как да спечелиш 1000 долара?

Американската асоциация на филмовите компании (MPAA) стартира борба срещу пиратството.Предвидена е награда в размер на 1000 долара, за всеки който съдейства на властите издавайки разпространителите на незаконни DVD дискове.  Основната цел на

2009-12-11 02:18:28
Как да спечелиш 1000 долара?
Американската асоциация на филмовите компании (MPAA) стартира борба срещу пиратството.Предвидена е награда в размер на 1000 долара, за всеки който съдейства на властите издавайки разпространителите на незаконни DVD дискове. 

Основната цел на организацията е да спре нелегалния бизнес в центъра Fashion District в Лос Анджелис.МРАА е обединила действията си с центъра и с градската полиция. 

Ако новият метод отбележи успех, защитниците на авторските права ще започнат да го прилагат и на други места. 

Продажбата и разпространението на подобни продукти често пъти се извършва под ръководстовото на престъпни групировки, действащи в района. 

Защита на авторските права е важна в индустриален и икономически план, допълва официалното изявление.Местната полиция вярва, че чрез взетите мерки ще намали стабилността на икономическата основа на местните банди. 

С цел превенция от фалшиви сигнали на меркантилни граждани, МРАА, съвместно с полицията са разработили план, чрез който незаконните DVD-та да се различават от истинските такива.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия