Македонци изхвърлят боклука си в точно определен час

Скоро гражданите на Скопие ще започнат да изхвърлят боклука си в точно определен час по информация на македонския вестник „Време”.  Преди също е имало регламентирано изхвърляне на сметта.Сега само трябва да бъде обновено чрез зале

2009-12-11 02:09:08
Македонци изхвърлят боклука си в точно определен час
Скоро гражданите на Скопие ще започнат да изхвърлят боклука си в точно определен час по информация на македонския вестник „Време”. 

Преди също е имало регламентирано изхвърляне на сметта.Сега само трябва да бъде обновено чрез залепянето на лепенки по контейнерите.Въпреки незадоволителния успех на предприетата вече акция, общинската фирма по чистота „Комунална хигиена” се надява, че втория опит ще бъде по-ползотворен от първия и ще направи града по-чист. 

"Работното време" на кофите е различно за всяка община в македонската столица.Целта е да бъде избегната грозната гледка на препълнени контейнери чакащи своя ред да бъдат извозени. 

Гражданите приемат добре идеята, но са на мнение, че коректно отношение трябва да бъде проявено както от самите тях, така и служителите на фирмите по чистота.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия