И Simple Minds идват в България

Шотландските рок  идоли Simple Minds  пристигат за концерт у нас на 14 декември в зала 1 на НДК. Рокаджиите са поискали от организаторите "Болкан Ентъртеймънт" в гримьорните  на всеки температурата да е точно 20 градуса.

2009-12-04 10:15:27
И Simple Minds идват в България
Шотландските рок  идоли Simple Minds  пристигат за концерт у нас на 14 декември в зала 1 на НДК.

Рокаджиите са поискали от организаторите "Болкан Ентъртеймънт" в гримьорните  на всеки температурата да е точно 20 градуса. Те ще трябва да са оборудвани  с меки дивани, закачалки, огледало в цял ръст, хладилник и кутия за лед.

Всички напитки  ще трябва да са ледено студени. Джим Kер и компания искат хавлии в тъмен цвят на сцената, голяма гардеробиерна зад сцената, отделно от гримьорните.

В менюто  за деня организаторите на концерта ще трябва да се погрижат да има  вегетарианска супа, прясна паста, плата със сирена и салати. 30 минути преди концерта бандата  ще  трябва да има  прясно изцедени портокалов сок, сок от боровинки, маркова минерална вода, изобилие от пресни плодове - боровинки, малини, къпини, безсолни ядки - кашу и лешници, манго и авокадо, чай, сервиран в порцелан, както и леки вегетариански сандвичи и натурално кисело  мляко.
Групата ще гостува и в новото предаване на Иван и Андрей, което също започва на 14 декември от 22 часа по Нова.

По време на двучасовия си концерт групата ще изпълни, както съвсем новите си парчета, така и всички незабравими класики като  Don"t you /Forget about me/, Belfast child  и  Alive and kicking.

След 30 години на сцената  и 6 албума, които са били N 1  в Обединеното кралство, невероятни  лайфове и множество хитове, по-рано тази година Simple Minds  издадоха нов студиен албум, 15-ти в кариерата им - Graffiti Soul.  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия