Песните също вредят

Проведена инициатива , подкрепяща добрите взаимоотношения между тийнейджърите, сочи, че песните на Джейми Фокс и Лейди Гага са музикално равностойни на вредната храна. Експертната група от тийнейджърите към Комисията по обществено здравеопазване

2009-12-03 16:51:20
Песните също вредят
Проведена инициатива , подкрепяща добрите взаимоотношения между тийнейджърите, сочи, че песните на Джейми Фокс и Лейди Гага са музикално равностойни на вредната храна.

Експертната група от тийнейджърите към Комисията по обществено здравеопазване в Бостън , категоризира хитовете им като „нездравословни за отношенията”. Списъкът е направен от тийнейджъри и наподобява етикет на храни.Класацията е направена на база полезното действие и вредата от слушането песните на различни изпълнители. За целта са използвани песни от класацията "Хот 100" на "Билборд".

Сред „най-нездравословни” песни, своето място са открили- Break Up" на Марио и "Blame it" на Джейми Фокс. Също така и"Bad Romance" на Лейди Гага и "Hotel Room Service" на "Питбул".

Сред 10-те „най-полезни” песни, сплотяващи хората са- са "Miss Independent" на Ни-Йо и "Meet me Halfway" на "Блек айд пийс".

Кампанията не цели да обиди публично, който и да е изпълнител, а да спомогне за изграждането на истински стойностна музикална култура сред младежта.”Етикетът” спомага за по-лесното откриване на посланието на дадена песен и съответно нейното оценяване.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия