Няколко лесни стъпки за коледно настроение

Коледните празници наближават. Но не на всеки му се обикаля, за да търси коледна украса, затова ви предлагам няколко лесни стъпки, които да ви помогнат да направите празника красив и специален. Първа стъпка - Време е да извадите елхата и да я укра

2009-12-02 13:32:21
Няколко лесни стъпки за коледно настроение
Коледните празници наближават. Но не на всеки му се обикаля, за да търси коледна украса, затова ви предлагам няколко лесни стъпки, които да ви помогнат да направите празника красив и специален.

Първа стъпка - Време е да извадите елхата и да я украсите. Също така дребните коледни играчки са важни, защото придават настроение. Извадете всички коледни играчки, коледни свещи, наредете ги, където ви харесва и апартамента ще придобие коледен дух. Покривката също е добре да е коледна, за да ви е по-празнично. За коледни цветове се смятат червеното, златното, сребърното, зеленото, бялото - може да не ги харесвате, но те наистина създават коледно настроение.

Втора стъпка - Коледните песни действат доста на съзнанието ни и веднага ни настройват на коледна вълна. Може да си сложите коледна песен, с която да звъни телефонът ви или пък от време на време да пускате радиото, където по повечето станции вече въртят коледни парчета. Нека лека полека да се настроим празнично.

Трета стъпка - По магазините продават доста коледни формички за сладки. Може би досега не сте правили сладки изкушения, но сега е времето да се научите. По-добре репетирайте отсега, за да може да станат нещата идеални за коледната нощ.

Четвърта стъпка - Купуване на подаръци. Хората обичат повече да получават подаръци, отколкото да купуват. Но замислете се, че с всеки купен подарък вие дарявате щастие и радвате човека. Затова проучете какво харесва или от какво има нужда, купете го, опаковайте го красиво и му дарете малко щастие на Коледа.

Пета стъпка - Бъдете със семейството си. Коледните празници са семейни празници - събирате се някъде цялата рода, виждате се с роднини, които не сте виждали от месеци или от миналата Коледа, цари една хармония, една идилия. Коледа е празник, който трябва да се прекара със семейството и да му отделите нужното внимание.

От екипа на Teenproblem ви пожелаваме Весели празници и дано Дядо Коледа ви донесе мечтания подарък (: Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия