Средното образование в пансионатно (бординг) училище във Великобритания

За  всеки, който иска да завърши средното си образование в  средно пансионатно (бординг) училище във Великобритания Консултантска къща “Дарби”  и  Brook House College, Англия предлагат уникална  възможност - акаде

2009-12-01 10:13:19
Средното образование в пансионатно (бординг) училище във Великобритания
За  всеки, който иска да завърши средното си образование в  средно пансионатно (бординг) училище във Великобритания Консултантска къща “Дарби”  и  Brook House College, Англия предлагат уникална  възможност - академични  стипендии за средно образование 

Образованието в чужбина е амбиция и цел на много млади хора в България, а Великобритания е една от най-предпочитаните дестинации. Тя е държава с утвърдени традиции в образованието-както в средното, така и във висшето.

      Английското средно образование е известно с високата академична подготовка, която осигурява на своите ученици. Тя им дава възможност да продължат обучението си във високорейтинговите университети във Великобритания, известни със сериозния подбор на кандидатите, съобразен с установени и твърдо отстоявани критерии.

      Средните  пансионатни (бординг) училища и  университетите в Англия са неразривно свързани. През последните години възпитаниците  на елитните средни пансионатни (бординг) училища са сред най-желаните кандидати от водещите университети във Великобритания. Това значително повиши интереса към пансионатните (бординг) учебни заведения за средно образование.

      Brook House College е международно средно пансионатно (бординг) училище в Англия. Създадено преди 40 години, то неизменно работи за осигуряване на образование с най-високо качество на своите възпитаници, предоставяйки им по този начин достъп до водещите университети във Великобритания и света.

      Brook House College се намира в град Market Harborough- в централната част на Англия, само на час път северно от Лондон, между Оксфорд и Кембридж. То разполага с отлично оборудвани класни стаи и лаборатории, компютърна зала, арт-студио и библиотека.

      Единствено  Консултантска къща “Дарби” и нейният  партньор Brook House College предоставят уникална възможност на българските ученици да осъществят своята мечта за висококачествено средно образование в Англия.

За осма поредна година Консултантска къща “Дарби”  и  Brook House College обявяват конкурс за академични стипендии в размер от 20 до 50 процента от таксата за обучение.

      През  последните седем години повече от 30 деца получиха правото на стипендия в Brook House College и днес някои от тях са студенти в такива престижни университети като Cambridge University, Loughborough University,

Imperial College London, University College London и др.

      И Вие можете да се възползвате от тази възможност- да участвате в  конкурса, да покажете своите познания и способности и да получите награда за Вашите академични постижения- стипендии в размер от 20 до 50% от таксата за обучение, която при 50-процентна стипендия, достига до 11 000 GBR.

      Конкурсът ще се проведе на 29 и 30 май 2010г. в гр. София и в него могат да се включат всички ученици на възраст между 14 и 17 години.

      Конкурсът включва изпити по английски език и математика, както и лично интервю на всеки участник с дирактора на Brook House College г-н Джайлс Уилямс.

      За  да бъдете добре подготвени за изпитите  Консултантска къща “Дарби”  организира периодично за Вас трейнинг ориентации.

      Първата от тях ще се проведе на 03.12.2009г. в офиса на “Дарби” в София.

      Всеки, записал се за участие в конкурса, ще има и възможността лично да посети през пролетната ваканция Brook House College-традиционно средно пансионатно (бординг) училище във Великобритания. Така кандидатите ще могат да разгледат училището, да участват в някои от учебните часове и да добият представа за живота в едно бординг училище в Англия.

      Не  пропускайте тази уникална възможност и се регистрирайте за участие в конкурса за академични стипендии, обявен от Консултантска къща “Дарби”  и Brook House College, още сега.

За  повече информация и  регистрация:

www.darbi.eu
eshsa@einet.bg
02/ 988 03 40 Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия