Мъжете – по-големи лъжци от жените

Ново проучване, целящо да открие кои са по-големи лъжци – мъжете или жените, се проведе във Великобритания, за да даде ново поле за изява на ожесточената битка между половете. Резултатите от анкетата категорично показват, че мъжете обичат п

2009-11-28 18:42:55
Мъжете – по-големи лъжци от жените
Ново проучване, целящо да открие кои са по-големи лъжци – мъжете или жените, се проведе във Великобритания, за да даде ново поле за изява на ожесточената битка между половете.

Резултатите от анкетата категорично показват, че мъжете обичат по-честичко да послъгват. Те го правят два пъти повече от жените или казано с други думи – средно по около шест пъти на ден. Мъжете признават, че най-често лъжат партньорката си, особено когато им се налага да отговарят на въпроси от типа на „Дебела ли съм?”

Жените пък от своя страна признават, че редовно послъгват, когато бъдат запитани за това колко пари са похарчили при последната им шопинг-сесия.

И мъжете, и жените, участвали в проучването разкриват, че често послъгват и приятелите и колегите си. А когато става въпрос за шефовете в работата, тогава повечето от анкетираните са напълно единодушни.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия