Суматоха на снимачната площадка на “Knight & Day”

Седем бика предизвикаха истинска суматоха на снимачната площадка на екшън-комедията “Knight&Day” с участието на Камерън Диас и Том Круз в неделя миналата седмица. Снимките на филма се осъществяват в Кадиз – малко градче в Юж

2009-11-24 15:24:45
Суматоха на снимачната площадка на “Knight & Day”
Седем бика предизвикаха истинска суматоха на снимачната площадка на екшън-комедията “Knight&Day” с участието на Камерън Диас и Том Круз в неделя миналата седмица.

Снимките на филма се осъществяват в Кадиз – малко градче в Южна Испания. Там било докарано и стадо от огромни бикове, които били държани в специално заграждение. За нещастие обаче седем от биковете успели да излязат извън огражденията и да хукнат по улиците на иначе спокойното градче. Преди това обаче биковете нападнали две от статистките на филма, които били откарани в местната болница с леки наранявания.

Само бързата намеса на органите на реда успяла да предотврати още инциденти, които можели да се случат в Кадиз.

Малко по-късно същия ден говорител на екипа на “Knight & Day” заяви, че снимките за филма ще бъдат преустановени, докато от компанията – продуцент на продукцията, не проучат причините за инцидента и не гарантират пълната безопасност на жителите на града.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия