Дали жената е блондинка, брюнетка или червенокоса, с голям бюст и секси дупе, всъщност се оказва, че не е  най-важното за мъжете.  Разбира се, че сексапилните дами привличат мъжките погледи, но решаващото , за да се влюби във вас, е дали сте интересна и забавна.

Това, което наистина харесват мъжете в нежния пол, са многото и разнообразни интереси. Спорт, изкуства, шиене или подреждане на пъзели... каквото и да е заниманието, именно то се оказва истинският път за стигане до сърцето на любимия.

Според проучване на известно мъжко списание, господата избягват тези дами, които са обсебени от любовта. Едно от най-важните условия за успешна връзка е партньорите  да си дадат взаимна свобода.

Друга решаваща предпоставка, за да бъдат харесвани, е дамите да имат собствено мнение, като тук се включват и желанията им в секса. Не е тайна, че мъжете обичат жените да изразяват смело сексуалността  си и да не се притесняват в леглото. Всеизвестната поговорка, че жената трябва  да е мръсница в леглото, винаги е актуална.

Любопитен е  и фактът, че мъжете се блазнят от идеята жените да им избират дрехи и най-вече вратовръзки.  Все пак нежните половинки трябва да уцелят златната среда и да не прекаляват в напътствията и  съветите, тъй като мъжете се дразнят от напористо налагане на определено мнение, както и нетактичното коментиране на стила им.
Автор: Албена Иванова