Джерард Бътлър – любимият холивудски актьор на британците

40-годишният актьор Джерард Бътлър оглави класацията на LoveFilm.com за любимите холивудски актьори на британците. В анкетата на сайта участваха над 1000 киномани. За никого не беше изненада, че именно шотландецът грабна първото място, след като

2009-11-23 14:02:02
Джерард Бътлър – любимият холивудски актьор на британците
40-годишният актьор Джерард Бътлър оглави класацията на LoveFilm.com за любимите холивудски актьори на британците. В анкетата на сайта участваха над 1000 киномани.

За никого не беше изненада, че именно шотландецът грабна първото място, след като тази година успя да заснеме три изключително успешни филма – комедията „The Ugly Truth” и екшън-трилърите “Law Abiding Citizen” и “Gamer”. Той обаче си остава най-известен с ролята си на крал Леонидас в “300”.

На второ място се нареди Крисчън Бейл, който тази година може да се похвали с две забележителни роли в криминалния трилър “Public Enemies” и екшън-трилъра “Terminator Salvation”.

Трето място в престижната класация зае двукратният носител на Оскар Даниел Дей-Люис.

Четвърта се нареди Кейт Уинслет, а пети – Джеймс Макавой. Място в Топ 10 на престижната класация намериха и Джейсън Стейтам, Емили Блънт, Робърт Патинсън и Юън Макгрегър.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия