Нов турски сериал тръгва по bTV

След успеха на турския сериал „Перла” от bTV решиха да пуснат в ефира си и още една турска продукция – това е най-хитовия сериал на южната ни съседка „Листопад”. Най-популярната в Турция поредица е създадена по романа на

2009-11-22 10:56:11
Нов турски сериал тръгва по bTV
След успеха на турския сериал „Перла” от bTV решиха да пуснат в ефира си и още една турска продукция – това е най-хитовия сериал на южната ни съседка „Листопад”. Най-популярната в Турция поредица е създадена по романа на известния класически автор и драматург Решат Нури Гюнтекин. Сериите на сериала „Листопад” ще бъдат излъчвани в ефира на bTV всеки вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч.

Историята проследява семейната драма на Али Ръза Текин и съпругата му Хайрие. Те отглеждат петте си деца в малко градче. След приемането на една от дъщерите им в университет в Истанбул обаче, семейството решава да се премести да живее в космополитния град. Пред какви трудности ще ги изправи животът им там и дали те ще успеят да ги преодолеят... това предстои да разберат зрителите на bTV.

От телевизията побързаха да успокоят почитателите на „Перла”, като разкриха, че сериалът, който проследява пламенната любовна история на Мехмед и Инджи, ще продължи да се излъчва, само че вече само в понеделник и петък отново от 20:00 ч.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия