Авиокомпания подарява на пътниците си пластични операции

Финландската компания „Финеър” е избрала доста интересна маркетингова стратегия. Тя предлага специални бонуси и награди за най-лоялните си пътници – безплатни пластични операции. Всяка пропътувана миля със самолет на компанията

2009-11-18 16:48:43
Авиокомпания подарява на пътниците си пластични операции
Финландската компания „Финеър” е избрала доста интересна маркетингова стратегия. Тя предлага специални бонуси и награди за най-лоялните си пътници – безплатни пластични операции.

Всяка пропътувана миля със самолет на компанията е равна на определен брой точки. Срещу събраните точки редовните пътници имат възможността да изберат на каква разкрасителна операция да се подложат. Хирургическите намеси се извършват от един от най-добрите финландски пластични хирурзи - Ролф Нордстрьом, в известна клиника в Хелзинки.

Самолетната компания предлага цяла таблица, която съдържа информация за това коя услуга на какъв брой точки се равнява. Така например става ясно, че увеличаване на бюста струва 3 180 000 точки, а лифтинг на лицето - 4 640 000. Примерни сметки показват, че за да се сдобиете със силикон, трябва да пропътувате разстоянието между Ню Йорк и Хелзинки 120 пъти.

От авиокомпанията разкриват, че все още никой не се е възползвал от предлаганите бонуси, но си обясняват факта с това, че предлаганата услуга е все още нова. В бъдеще те планират да предложат на редовните си пътници и замяна на точки срещу пари в брой, резервации в хотели, куверти в заведения и т.н.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия