Директно от Белград: Том Джонс

 На 13 ноември, петък, с Белградската зала Арена се състоя концерт  на Том Джоунс от турнето му "24 Hours", в подкрепа на едноименния му нов албум. Туристически фирми организираха специални екскурзии  с български фенове, жел

2009-11-15 15:36:28
Директно от Белград: Том Джонс
 На 13 ноември, петък, с Белградската зала Арена се състоя концерт  на Том Джоунс от турнето му "24 Hours", в подкрепа на едноименния му нов албум.
Туристически фирми организираха специални екскурзии  с български фенове, желаещи да посетят концерта.

Залата, която е на площ 48000  кв.м.  е пригодена като универсална закрита зала за най-различни спортни и културни събития.  Арената днес е един от символите на Белград.  Дело е на архитект Влада Славица.  Голямата зала  може да поеме  25000 души.

Залата по време на концерта на неостаряващия Том Джоунс /69/  беше пълна. Имаше много младежи, но основно присъстваха хора от средното поколение.
Вълнуващо бе да се видят 55-65-годишни мъже и жени , които танцуват  по време на изпълненията на певеца и припяват песните му, които очевидно знаят наизуст. След като изпълни песни от новия си албум, Том Джоунс взриви залата с евъргрийните  Delilah, She"s a Lady, Sex Bomb  и още много други.
Без никаква почивка, Том Джоунс пя в продължение на 2 часа. Освен побелялата коса,  не се забелязваше никаква  разлика във външния вид на певеца - той изглеждаше и се държеше така, както го помним отпреди 20-30 години.

За новия си албум  "24 Hours" Том Джоунс  казва, че е най-обмислената и лична продукция, която е правил, защото  освен изключителен изпълнител, той е и автор на песните си. Певецът е удостоен със звезда в Холивудската Алея на Славата.

А за нас, българите, остава да  се молим и надяваме да имаме  скоро такава зала като белградската Арена, за да имаме възможност да гледаме
изпълненията на  такива свтовни  звезди на наша територия.
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия