Все упорито вървят слуховете, че скандалната британска певица Ейми Уайнхаус възнамерява да оформи дупето си, лягайки под ножа.

През 2003г. когато талантливата изпълнителка се качи на музикалната сцена, тя беше остро критикувана за пълничката си фигура. С помощта на мъчителни диети, а и в резултат на злоупотребата й с алкохола и наркотиците, пищната Ейми буквално се стопи.

Преди по-малко от месец обаче стана ясно, че в стремежа си да си върне по-апетитната фигура, британската изпълнителка е увеличила размера на бюста си с помощта на естетичната хирургия. Сега запознати с новостите около звездата все по-упорито твърдят, че за да си възвърне женствеността, Ейми възнамерява да се подложи и на операция за повдигане и оформяне на задните части.

Очевидно певицата е готова на всичко, за да възвърне сексапила си. Баща й разкрива, че тя си е поставила за цел да изяжда по 3000 калории на ден, както и че редовно се поти над фитнес уредите. По неговите думи Ейми прекарва между 3 и 4 часа на ден, тренирайки в дома си, който вече е богато снабден с фитнес уреди.
Автор: Илиана