Според Карл Лагерфелд носенето на анцузи води до напълняване

Надхвърлилият 70-годишна възраст главен дизайнер на френската модна къща Шанел – Карл Лагерфелд, разкри убежденията си, че носенето на анцузи предразполага към напълняване. Той категоризира спортната дреха като опасна за добрата фигура, тъй

2009-11-12 16:54:57
Според Карл Лагерфелд носенето на анцузи води до напълняване
Надхвърлилият 70-годишна възраст главен дизайнер на френската модна къща Шанел – Карл Лагерфелд, разкри убежденията си, че носенето на анцузи предразполага към напълняване.

Той категоризира спортната дреха като опасна за добрата фигура, тъй като еластичният колан кара човек съвсем спокойно да си похапва повече от нормалното. Тъй като анцузите са еластични, според великият френски дизайнер те не позволяват на хората да преценят кога са наддали.

Когато говорим за съветите на Карл Лагерфелд, свързани с отслабването, важно е да отбележим, че преди няколко години самият той успя да свали 42 килограма само за 13 месеца. От 102 кг френският дизайнер буквално се стопи и закова кантара на 60 кг. Тогава той разкри и тайната на отслабването си – диетата, станала известна като „3D диетата на Карл Лагерфелд”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия