Най-красиви са бразилците, норвежците и шведите

Според сайта BeautifulPeople.com, в който право на регистрация имат само красивите хора, най-привлекателни са жителите на Бразилия, Норвегия и Швеция. Опит за регистрация може да направи всеки, стига да се чувства достатъчно атрактивен. Вече реги

2009-11-11 18:30:08
Най-красиви са бразилците, норвежците и шведите
Според сайта BeautifulPeople.com, в който право на регистрация имат само красивите хора, най-привлекателни са жителите на Бразилия, Норвегия и Швеция.

Опит за регистрация може да направи всеки, стига да се чувства достатъчно атрактивен. Вече регистрираните потребители на сайта обаче са тези, които определят кой ще получи картбланш за членство. В рамките на 48 часа те трябва да гласуват за снимките на потребителите, чакащи одобрение, като имат четири опции - "Да, определено", "Ммм да, става", "Ммм не, не мисля" и "Не, определено, не".

Според статистиката на сайта най-красивите жени са в Норвегия – 76% от кандидатствалите са получили одобрение. Най-красивите мъже пък се оказват шведите – 65% от тях се сдобиват с право на регистрация. Бразилците също печелят огромно одобрение.

Най-грозни според статистиката на BeautifulPeople.com се оказват жителите на Великобритания - само около 12% от британските мъже и 15% от жените са получили одобрение за регистрация. Следващи в класацията са германците.

Отскоро сайтът доби изключителна голяма популярност в редица страни. Само за последните две седмици са постъпили малко над 2 милиона кандидатури за регистрация, като 1,8 милиона от тях са били отхвърлени.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия