Обичам те, човече!

Изглежда, че мъжете най-накрая са намерили начин да засвидетелстват любовта си към приятелите си от същия пол, или поне така твърдят испанските медии, базирайки се на резултатите от проучване на испански мобилен оператор. Оказва се, че цели 75% о

2009-11-08 14:48:00
Обичам те, човече!
Изглежда, че мъжете най-накрая са намерили начин да засвидетелстват любовта си към приятелите си от същия пол, или поне така твърдят испанските медии, базирайки се на резултатите от проучване на испански мобилен оператор.

Оказва се, че цели 75% от участниците в анкетата редовно изпращат sms-и с целувка към своите приятели. 48% от тях разкриват, че в техните компании това е обичайна практика. 23% от мъжете пък признават, че редовно слагат целувки дори в sms-ите към не толкова близки приятели.

Според организаторите на проучването за мъжете това е своеобразен начин за изразяване на любов към приятелите им.

Резултатите от анкетата също така показват, че най-често подобен род sms-и изпращат младежите на възраст между 18 и 24 години. Но това не е необичайно и за мъже в по-напреднала възраст – един на всеки 10 от мъжете над 55 години признава, че също праща целувки на приятелите си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия