Продават 5000 "олимпийски" презерватива на търг

От Олимпийските игри в Барселона през 1992 година насам организаторите на игрите раздават по традиция безплатни презервативи на атлетите, участващи в надпреварите. За първи път обаче остават 5000 неизползвани презерватива от Олимпийските игри в Пекин

2009-11-07 12:44:18
Продават 5000
От Олимпийските игри в Барселона през 1992 година насам организаторите на игрите раздават по традиция безплатни презервативи на атлетите, участващи в надпреварите. За първи път обаче остават 5000 неизползвани презерватива от Олимпийските игри в Пекин миналата година, които съвсем скоро ще бъдат продадени на търг.

На опаковката на всеки от тях е отпечатан лозунга на спортното събитие от 2008 година на английски и на китайски език: „По-бързо, по-високо, по-силно”. Началната цена е 1 юан (1 юан е приблизително равен на 0,15 щатски долара) на парче. Потенциалните купувачи обаче ще трябва да наддават за цялото количество, което прави началната цена 750 щатски долара.

На търга ще бъдат предложени и още няколко предмета за продажба, сред които ще бъде и олимпийски факел, подписан лично от легендата на бразилския футбол Пеле.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия