Отговорът на този и на още много други подобни въпроси обещава да ти даде първият у нас Институт за взаимоотношенията между мъжа и жената, който беше открит на 4 ноември в София със стилно тържество и демонстрация на еротична хипноза.

Институтът, който е първият по рода си в България, уверява, че до две-три седмици всеки би могъл да си намери партньор. Създателите му гарантират на клиентите си, че за кратко време ще им намерят подходящия за тях човек, дори и да не са имали връзка от години или пък наскоро да са се разделили с дългогодишната си половинка.

Специалистите от института разкриват, че методите им са уникални по рода си. Те използват методика, базирана на нервно-лингвистично програмиране, Ериксонова хипноза, както и системна семейна психотерапия. Те помагат на самотниците да решат проблемите си с чувство за хумор, лекота и най-важното – изключителна бързина.

Услугите, които предлагат от Института за взаимоотношенията между мъжа и жената, са: групови тренировки и обучения, изграждане на персонален имидж, Pick up (само за мъже, които искат да се научат бързо и успешно да съблазняват жените), сексуално творчество, консултиране при кризи, индивидуално съпровождане (коучинг) и VIP консултиране „Успех в личния живот" за бизнес и корпоративни хора.
Автор: Илиана