Мъж се появи пиян на... собственото си погребение

Бразилецът Адемир Хорхе Гонсалвес от селището Платана в южния бразилски щат Парана се появи пиян на собственото си погребение. 59-годишният мъж бил смятан за мъртъв от роднини и приятели. Според тях той се возил в една от колите, участвали в теж

2009-11-05 19:22:20
Мъж се появи пиян на... собственото си погребение
Бразилецът Адемир Хорхе Гонсалвес от селището Платана в южния бразилски щат Парана се появи пиян на собственото си погребение.

59-годишният мъж бил смятан за мъртъв от роднини и приятели. Според тях той се возил в една от колите, участвали в тежка автомобилна катастрофа. Когато били извикани от полицията да идентифицират обезобразеното от инцидента тяло, лелята и четирима от приятелите на предполагаемия пострадал потвърдили самоличността му пред съдебните медици. Майката и дъщерята на 59-годишният зидар обаче имали известна доза съмнение.

След потвърждаването на смъртта, от семейството се принудили бързо да организират погребална церемония още на следващия ден. По средата на траурната церемония обаче изведнъж се появил не кой да е, ами самият покойник. Въпреки че Адемир Гонсалвес изглеждал значително почерпен, а ароматът на пинга (местно алкохолно питие, което се прави от захарна тръстика) се носел във въздуха около него, появата му предизвикала истинско облекчение за роднините му.

Оказало се, че възрастният мъж цяла нощ пиянствал в компанията на свои приятели, без дори да подозира, че роднините му вече организират погребението му.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия