Белият дом-свърталище на духове!

Нощем Белият дом става свърталище на негови бивши обитатели.Това писа в навечерието на Хелоуин вестник „Вашингтон пост”. Според изданието хора, които са нощували в Белия дом, след това разказвали детайлно за странните явления, на коит

2009-11-03 11:59:04
Белият дом-свърталище на духове!
Нощем Белият дом става свърталище на негови бивши обитатели.Това писа в навечерието на Хелоуин вестник „Вашингтон пост”.

Според изданието хора, които са нощували в Белия дом, след това разказвали детайлно за странните явления, на които били свидетели.Те чували причудливи звуци-шум от стъпки, от затръшване на врати, кучешки лай...

Според мълвата най-често из коридорите на Белият дом своите разходки правил Линкъл.Освен това той се появявал само в изключително трудни за страната моменти.По време на Втората световна война британският министър-председател Чърчил настоял да бъде преместен в друга стая, след като при първата си нощувка видял бродещия призрак на 16-тия американски президент.

В Розовата стая пък чест гост бил призракът на 7-ия президент- Андрю Джаксън, който много обичал веселието.От време на време се разнасял смехът на държавния глава.В Белия дом можело да се видят призраци на съпруги на президенти, а семейна двойка разказала, че видяла призрака на английски войник, който правил опити да подпали леглото им.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия