Известен медиум осъществи контакт с духа на Майкъл Джексън

Известният медиум Джейн Уолъс твърди, че е осъществил контакт с духовете на Ривър Финикс, Кърт Кобейн и починалата наскоро легенда - Майкъл Джексън. Сеансът бил първият спиритически и се е гледал на живо в микроблоговете на Туитър. По този начин всич

2009-11-02 22:53:20
Известен медиум осъществи контакт с духа на Майкъл Джексън
Известният медиум Джейн Уолъс твърди, че е осъществил контакт с духовете на Ривър Финикс, Кърт Кобейн и починалата наскоро легенда - Майкъл Джексън. Сеансът бил първият спиритически и се е гледал на живо в микроблоговете на Туитър. По този начин всички почитатели на Краля са разбрали, че той е спокоен и почива в мир, че Кърт Кобейн е на мнение, че Дейвид Грол е страхотен барабанист и че Ривър Финикс смята коктейлите във "Viper Room" са уникални. 

Уолъс има ясновидски способности от детска възраст. На въпросния сеанс тя е водила най-дълъг разговор с Краля. Майкъл Джексън почина тази година на 25 юни, засега официалната версия е, че е починал от свръх доза лекарства. Уолъс твърди, че когато е влезнала в контакт с духа на Майкъл Джексън, той си пеел "Heal The Wordl" ("Излекувайте света"). Когато ясновидката го попитала кой всъщност е виновен за неговата смърт, той казал, че виновни няма, че лекарите го били предупреждавали да внимава да не предозира лекарствата, но болката била толкова нетърпима, че нямало как да не пие от тях.

Духът на Майкъл Джексън се извинил на всички свои фенове, че ги е разочаровал, като не е успял да изнесе предвидената серия концерти в Лондон. Краля казал, че е доволен от филма в негова чест "This is it". Според ясновидката посланието на Майкъл Джексън към феновете било "Това е моят последен дар. Ще канализирам енергиите си чрез вашите мечти". Дарът за който говори е именно филмът, проследяващ репетициите за концертите, които така и не изнесе.

Миналата седмица всеки, който иска да зададе въпрос на починала известна личност, можеше да го направи в сайта на ясновидката. Най-много въпроси имаше към Майкъл Джексън, Ривър Финикс, Уилям Шекспир, Мерилин Монро, Джон Ленън, Кърт Кобейн, Хари Худини и Ейбрахим Линкълн. Хората, които са задали въпроси към Шекспир надали ще получат отговор, защото според ясновидката Джейн Уолъс духът му е твърде слаб и е невъзможно да се осъществи контакт с него. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия