Британец, алергичен към жена си?

45-годишният биртанец Дарън Янг от Южен Йоркшир твърди, че се обрива почти всеки път, когато се доближи до жена си. Оказало се обаче, че това не е просто алергия към нея, ами алергия към част от съставките, които често присъстват в различните кремове

2009-11-02 22:39:38
Британец, алергичен към жена си?
45-годишният биртанец Дарън Янг от Южен Йоркшир твърди, че се обрива почти всеки път, когато се доближи до жена си. Оказало се обаче, че това не е просто алергия към нея, ами алергия към част от съставките, които често присъстват в различните кремове или лосиони за тяло. При допир до някое от тези вещества пулсът на 45-годишният мъж се ускорявал, тялото му се издувало, а сърцето му дори можело да спре.

Алергията му към химическото вещество полиетиленгликол била открита съвсем случайно, когато му били инжектирани стероиди, съдържащи въпросното вещество, за лечение на проблем със стъпалото на крака. Тогава само за няколко минути лицето на британецът се подуло, сърцето му спряло да работи и се наложило той да бъде вкаран в реанимацията.

Оттогава Дарън Янг постоянно носи лекарствата със себе си и внимава до какво се докосва. На жена му пък не й се налага всеки път да си измисля глупави оправдания за това, че не й се прави секс – тя просто му казва, че е намазала тялото си с лосион, а ако я докосне, това може да го убие.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия