Лейди ГаГа подготвя луксозно издание на новия си албум

Дългоочакваният албум на американската певица Лейди ГаГа "The Fame Monster" съвсем скоро ще излезе на пазара – това ще стане на 23 ноември тази година. Няколко седмици след това – на 15 декември, ще излезе и специалната лимитира

2009-11-01 15:01:44
Лейди ГаГа подготвя луксозно издание на новия си албум
Дългоочакваният албум на американската певица Лейди ГаГа "The Fame Monster" съвсем скоро ще излезе на пазара – това ще стане на 23 ноември тази година. Няколко седмици след това – на 15 декември, ще излезе и специалната лимитирана версия на албума, с която ексцентричната певица се надява наистина да успее да зарадва най-верните си фенове.

Лимитираната версия на албума ще представлява една книга, истинско произведение на изкуството. В него ще бъдат включени както парчетата от "The Fame Monster", така и 8 чисто нови записа. Луксозната версия на албума ще съдържа и един платинено рус кичур от косата на Лейди ГаГа, 3D очила, с които ще могат да се гледат предстоящите видеоклипове на певицата, персонално написано от нея послание към най-верните й почитатели, както и видеокадри от живота й извън сцената. Всеки, който иска да стане притежател на лимитираното луксозно издание на албума "The Fame Monster", ще трябва да се изръси със 100 долара, но трябва да знае, че то наистина ще си заслужава.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия