Кажи ми как пишеш, за да ти кажа повече за твоята сексуалност

На всеки е известно, че почеркът говори много за характера на човек. Не само характера, но и сексуалността може да бъде определена от начина, по който пишем. Вижте своя почерк и какво ще каже той за вас, а после вижте и почерка на любимия и що за пти

2009-10-31 08:45:47
Кажи ми как пишеш, за да ти кажа повече за твоята сексуалност
На всеки е известно, че почеркът говори много за характера на човек. Не само характера, но и сексуалността може да бъде определена от начина, по който пишем. Вижте своя почерк и какво ще каже той за вас, а после вижте и почерка на любимия и що за птица е той в леглото.

Размерът на буквите - по-едрите букви над 4 милиметра говорят за хора, които не са практични и търсят начини да привлекат вниманието към себе си. Изписването на дребни букви пък говори за сдържаност и пресметливост. Колкото по-тесни са буквите, толкова по-стиснат е човекът. Ако пък са по-широки, отколкото високи, значи човекът е предприемчив лесно се ориентира и адаптира в нови среди.

Наклонът - наклонените букви надясно говорят, че човекът, който пише по този начин, е открита и емоционална личност и не умее да прикрива чувствата си. Ако буквите не са наклонени нито наляво, нито надясно, а са си вертикални, то човекът определено е уравновесена личност, който не се влюбва лесно, защото се вглежда в детайлите. Наклонените букви наляво се изписват от човек, който подчинява чувствата си предимно на разума. Някои хора не пишат строго определено наляво или надясно, има личности, които изписват всяка дума с различен наклон. За тези хора можем да кажем, ча сърцето и разумът им се намират в конфликт. Докато разума иска едно, сърцето търси съвсем друго. Тези хора често променят настроението си и са доста непостоянни.

Стилът на писане - хората, които пишат буквите по-кръгли лесно си сътрудничат с останалите и с лекота споделят чуждата радост или тъга. Хората с независим характер имат ъгловат почерк. Буквите, които са написани със силно натискане, са написани от човек, който никога няма да се подчини на партньора си, защото не обича да скланя глава пред другиго.

Натискането - ако натискате леко, докато пишете, то значи вие сте верни и предани, и обичате повече да слушате, отколкото да говорите. Определено сте внимателни и любезни с останалите. Хората, които обаче натискат силно, докато пишат и правят буквите дебели, са енергични и решителни личности, които са постоянно пленени от любовта, но и лесно се разлюбват.

Нека видим и за отделните букви:

Жените, които пишат с лекота буквата "К" и с наклон надясно, като горните черти са по-дълги от долните, са изящни и грациозни. Ако при изписването на буквата "К" е използвано натискане, то определено е написана от решителна и благоразумна личност, която обаче умее и да се прикрива, когато има нужда. Буквата "М" говори за майсторство. Ако първата черта е по-висока от останалата част от буквата, значи човекът е възприемчив и решителен. За него е по-важно това, което става в момента, а не това, което ще стане след време. Той харесва изцяло сексуалните си отношения с партньора и няма нужда от друг.
Ако вторият елемент на буквата "М" е по-висок и е написан от жена, то тя определено обича да впечатлява околните и за да го постигне и готова дори на изневяра.

Затворената буква "О" се изписва от целенасочени хора, които уважават своята личност. Ако отляво буквата е отворено, значи, че човекът не обича изненадите и те му докарват нерви, а не удоволствие. Ако пък е отворена отгоре, човекът обича да е център на внимание и всичко да се върти около него. Ако пък буквата "О" е отворена отдясно човекът обича да си прави експерименти и постоянно търси нещо ново в сексуалния си живот. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия