След дълги изследвания се оказа, че нито жените, които имат перфектни тела и идеални размери, нито мъжете, които имат мускули и релефно тяло са добър избор за партньор в дългосрочен план.

Британците предпочитат да си легнат с по-закръглена жена, понеже според тях по-пълничките представителки на нежния пол са по-способни под чаршафите от слабите девойки. Цели 89% от мъжете предпочитат по-сочните жени. 68% от дамите пък смятат, че сексът с по-едър мъж е най-хубав. И двата пола са на мнение, че по-закръглените хора се стараят повече и се раздават повече в леглото, от тези, които се имат за съвършени.

Друг минус на слабите хора е, че докато спят нощно време се въртят в пъти повече, от тези, които имат някое килце в повече. Мъжете пък, които имат повече тестостерон са по-стиснати от останалите. Хормонът може да прави мъжете силни и мускулести, но определено намалява тяхната щедрост.

Било направено изследване на студенти, които били разделени на две групи.На едната група раздали гел на хормонална основа, а на другата група гел без хормони. По-късно им дали да играят стратегическа игра, свързана с пари. Целта на изследването била да се види дали хормоните наистина действат на тяхната щедрост. Оказало се, че мъжете, които са ползвали гела на хормонална основа са с цели 27% по-стиснати от другите, които са ползвали гел без хормони.

Така че, мацки, не си мислете, че когато един мъж изглежда добре ще се държи с вас по същия начин. Красотата отдавна трябва да сте разбрали е не само външна,  ако искате дългосрочна връзка търсете красотата в душата, а не във визията.
Автор: Ралица Солакова