Ейми Уайнхаус си сложи силикон

Скандалната певица Ейми Уайнхаус отново успя да привлече общественото внимание към себе си. Този път по-наблюдателните веднага забелязаха, промяната в нея – изглежда, че певицата е увеличила размера на бюста си. Според непотвърдена информация т

2009-10-26 13:30:18
Ейми Уайнхаус си сложи силикон
Скандалната певица Ейми Уайнхаус отново успя да привлече общественото внимание към себе си. Този път по-наблюдателните веднага забелязаха, промяната в нея – изглежда, че певицата е увеличила размера на бюста си. Според непотвърдена информация тя е преминала от чашка B към чашка D, като операцията й е струвала 36 000 щатски долара.
В британското телевизионно предаване „This Morning” бащата на певицата коментира, че Ейми изглежда фантастично с новата си придобивка. Той разкри надеждите си, че новият имидж на дъщеря му веднъж за винаги ще й помогне да влезе в правия път и да се откаже от алкохола и наркотиците. Близките на певицата обаче разкриват опасенията си, че тя е наляла силикон в гърдите си, за да впечатли бившия си съпруг - Блейк Фийлдър-Сивил.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия