Продават на търг катастрофирал... стол

Американската полиция от щата Минесота обяви, че тази седмица ще пусне за продажба в интернет аукционна eBay луксозен моторизиран стол, конфискуван след катастрофата на притежателя му с парикрана кола. Собственикът на луксозното „возило&rdquo

2009-10-26 11:45:19
Продават на търг катастрофирал... стол
Американската полиция от щата Минесота обяви, че тази седмица ще пусне за продажба в интернет аукционна eBay луксозен моторизиран стол, конфискуван след катастрофата на притежателя му с парикрана кола.
Собственикът на луксозното „возило” Денис Андерсън се е признал за виновен по обвиненията за шофиране в пияно състояние. По свои думи 62-годишният мъж изпил 8-9 бири преди да се качи на превозното си средство. Именно това станало и причината за удара му в спрял край пътя автомобил. За щастие възрастният мъж се отървал без никакви наранявания от инцидента. Сега обаче моторизираният му стол е конфискуван от полицията, а Андерсън е осъден на 180 дни затвор, които подлежат на подмяна, в случай на 2-годишна успешна пробация.
Луксозното му возило, което съвсем скоро ще може да бъде закупено от eBay, е решено в син и черен цвят, има предни светлини, насочващо колело, стерео уредба с усилвател, парашут и може да развие скорост до 32 км/ч, благодарение на двигателя си, взет от косачка за трева.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия