Роки се завръща!

В скорошно интервю за германския телевизионен канал Tele5 американският актьор Силвестър Сталоун разкри, че възнамерява да заснеме още една последна част на популярната филмова поредица „Роки”. Въпреки неодобрението на съпругата и децата

2009-10-25 12:02:22
Роки се завръща!
В скорошно интервю за германския телевизионен канал Tele5 американският актьор Силвестър Сталоун разкри, че възнамерява да заснеме още една последна част на популярната филмова поредица „Роки”. Въпреки неодобрението на съпругата и децата си, Сталоун е твърдо решен, че трябва да заснеме лентата. Надхвърлилият 60-годишна възраст актьор разкрива, че новият филм няма да е посветен толкова на бокса, колкото на проблема с остаряването на главния герой - така лентата ще претендира и за биографични нотки. Силвестър Сталоун все още не е обявил кога ще започнат снимките на лентата, но е категоричен, че седма част ще има.
Драматичната поредица „Роки” доби особено голяма популярност в цял свят. Шестте филма генерираха милиони приходи и превърнаха главния герой – боксьора Роки Балбоа, в един от най-известните екранни персонажи.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия