Чарлийз Терон продаде целувка за 140 хил. долара

Холивудската актриса Чарлийз Терон участва в благотворителна вечер в Сан Франсиско. 34-годишната актриса предложи на благотворителния търг самолетни билети за родината си ЮАР за следващата година, както и билет за един от мачовете от Световното първе

2009-10-24 17:44:22
Чарлийз Терон продаде целувка за 140 хил. долара
Холивудската актриса Чарлийз Терон участва в благотворителна вечер в Сан Франсиско. 34-годишната актриса предложи на благотворителния търг самолетни билети за родината си ЮАР за следващата година, както и билет за един от мачовете от Световното първенство по футбол, което ще се проведе в южноафриканската република през 2010г. Като бонус към предложението Терон изтъкна възможността за среща с известния водач на Африканския национален конгрес Нелсън Мандела. Офертата обаче не предизвика особено голям интерес и наддаванията достигнаха едва 37 хил. щатски долара.
Тогава, решена да събере повече пари за благотворителната кауза, Чарлийз Терон отправи една нестандартна оферта – тя предложи да целуне този, който заплати сумата от 130 хил. долара. За най-голяма изненада на всички последва женско провикване от аудиторията – представителка на нежния пол предложи на холивудската актриса да плати 140 хил. долара, за да я целуне. Терон с най-голямо удоволствие се приближи до победителката в търга, отбеляза, че за щастие мъжът й не присъства на събитието, и подари на участничката една страстна и продължителна целувка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия