Стихове от Корана си появяват и изчезват върху тялото на момченце

9-месечно момченце от Дагестан е обявено за дете-чудо. Върху него от няколко дни се появяват и изчезват безследно стихове от Корана. 9-месечното бебе Али Якубов живее с родителите си в скромна къща в Кизляр. Стихът "Благодаря на Аллах" с

2009-10-22 20:16:20
Стихове от Корана си появяват и изчезват върху тялото на момченце
9-месечно момченце от Дагестан е обявено за дете-чудо. Върху него от няколко дни се появяват и изчезват безследно стихове от Корана. 9-месечното бебе Али Якубов живее с родителите си в скромна къща в Кизляр.

Стихът "Благодаря на Аллах" се появи върху крачето на момченцето и избледня часове по-късно. Написаните букви бяха плътни и розови и с големина няколко сантиметра. Стихът беше четлив и се четеше без проблем.

Когато бебето е било на 2 седмици за пръв път се случило Чудото. Лекари и учени са в недоумение какво стана и нямат обяснение за появата и безследното изчезване на стиховете от Корана. Родителите са забелязали, че посланието се появява след като детето вдигне температура 39 градуса.

Майката на малкия Али е спокойна и смята, че стиховете за дар от Аллах и ще носят само здраве и успехи на народа й. Чудото, което се случва с детето бързо се разнесло от уста на уста и ежедневно 2 000 поклонници се редят на опашка, за да зърнат за миг детето-чудо. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия