Избраха победителка в конкурса "Мис Силикон"

Както вече Teenproblem писа в дискотека Escape се проведе конкурс "Мис Силикон". Идеята за екстравагантния конкурс е на Мариана Маринова. Тя била във Венеция, където имплантите са издигнати в култ и няма нищо срамно една жена да прави корек

2009-10-22 19:52:40
Избраха победителка в конкурса
Както вече Teenproblem писа в дискотека Escape се проведе конкурс "Мис Силикон". Идеята за екстравагантния конкурс е на Мариана Маринова. Тя била във Венеция, където имплантите са издигнати в култ и няма нищо срамно една жена да прави корекции по тялото си.

Участничките в надпреварата бяха 15 и показваха силиконовите си прелести в 3 етапа. Най-интересен беше втория - там всяка секси мацка излизаше, облечена в униформа и я събличаше на сцената, оставяйки по предизвикателно и секси бельо.

Водещи на конкурса "Мис Силикон" бяха манекенката Цвети Разложка и организаторката Мариана Маринова. В журито участие взеха Екатерита Дунева и Маги Желязкова.

С короната "Мис Силикон" се сдоби Йоана Христова от София, която е притежателка на 105 сантиметрова гръдна обиколка. Йоана е известна с участието си в клиповете на рап певеца Устата, а доскоро вървяха слухове, че е гадже на самбиста Благой Иванов. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия