Иракски банков клон само за жени

В Наджаф, свещен град за шиитите, откриха банков клон, който ще бъде посещаван само от жени. Също така банковите служители са само от женски пол с изключение на охраната, която обаче стои пред входа на банката и няма право да прекрачва прага. Абдел Р

2009-10-19 23:25:40
Иракски банков клон само за жени
В Наджаф, свещен град за шиитите, откриха банков клон, който ще бъде посещаван само от жени. Също така банковите служители са само от женски пол с изключение на охраната, която обаче стои пред входа на банката и няма право да прекрачва прага. Абдел Разак Мансур преценил, че градът има нужда от такъв клон, тъй като в града имало доста бизнесдами. Самият той също е решил, че няма да стъпва в клона, за да не притеснява дамите.
С това начинание се очаква жените да започнат да имат малко повече лични пари, с които да разполагат по-спокойно. Клонът на банката ще предлага всички традиционни операции – кредити и депозити, както в щатски долари, така и в държавната валута - иракски динари. БГНЕС цитира Абдел Разак Мансур, който казва: "Аз съм босът, но мога само да ги помоля да дойдат тук /в Багдад/, аз не мога да отида там". До момента клонът е посетен от 50 клиентки и тази цифра оправдава напълно позитивните очакванията на директора на Вавилон банк.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия