Бритни Спиърс - №1 в класацията на "Билборд”

Поп звездата Бритни Списърс оглави класацията Топ 100 на „Билборд”. Пилотният й сингъл „3” зае престижното първо място в чарта. С постижението си талантливата певица доказа, че въпреки проблемите, които имаше в личния си живот

2009-10-19 12:21:32
Бритни Спиърс - №1 в класацията на
Поп звездата Бритни Списърс оглави класацията Топ 100 на „Билборд”. Пилотният й сингъл „3” зае престижното първо място в чарта. С постижението си талантливата певица доказа, че въпреки проблемите, които имаше в личния си живот, тя все още има какво да покаже и да даде на многобройните си фенове. Сингълът „3” е третото парче на Бритни Спиърс, което оглавява Топ 100 на „Билборд”. За първи път тя оглави престижната класация със сингъла си "...Baby One More Time" на 30 януари 1999г. Следващата нейна песен, която беше поставена на първо място в чарта беше “Womanizer” миналата година.
Силното завръщане на Бритни Спиърс на сцената беше отбелязано с международното й турне „The Circus”, както и с издаването на няколко пилотни сингъла. Сингълът „3” на поп звездата е част от новия й албум “The Singles Collection”, който се очаква да излезе на пазара на 10 ноември.

Ето го и парчето, заслужено оглавило класацията Топ 100 на „Билборд”:
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия