Саманта – най-новото попълнение на Пайнер (+видео)

Само преди няколко дни музикалният гигант Пайнер увеличи редиците си, като прие в голямото си семейство една от звездите на Диапазон рекърдс – Саманта. Младата изпълнителка подписа договора си с Пайнер в късния следобед на 14 октомври. Първия н

2009-10-18 12:15:41
Саманта – най-новото попълнение на Пайнер (+видео)
Само преди няколко дни музикалният гигант Пайнер увеличи редиците си, като прие в голямото си семейство една от звездите на Диапазон рекърдс – Саманта. Младата изпълнителка подписа договора си с Пайнер в късния следобед на 14 октомври. Първия неин видеоклип, който ще се завърти в ефира на телевизия Планета, е към парчето „Рискувам с теб”, което си спечели редица фенове, след официалното си представяне на 5 юни в 5-звездния СПА-хотел „Персенк“ в Девин. Видеото е дело на талантливата режисьорка Нина Никол, музиката, аранжиментът и текстът на песента – съответно на Светослав Лобошки и Елена Сапунджиева, майката на Саманта.
Младата изпълнителка вече има издадени няколко авторски песни и видеоклипа. Тя учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в София, специалност „Поп и джаз пеене“, като частна ученичка и в момента е 11 клас. Саманта се справя перфектно със съвместяването на кариерата и училището.

Пилотния видеоклип към песента на Саманта "Рискувам с теб" можете да видите тук:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия