Град остана без полицаи заради спечелен джакпот

Унгарският град Будаорш остана без нито един полицаи. 15-те, които работили до този момент в местното управление, напуснали, тъй като спечелили джакпот на обща стойност 11 млн. евро. 15-те мъже участвали с равна сума в закупуването на фиша и сега ще

2009-10-18 11:21:29
Град остана без полицаи заради спечелен джакпот
Унгарският град Будаорш остана без нито един полицаи. 15-те, които работили до този момент в местното управление, напуснали, тъй като спечелили джакпот на обща стойност 11 млн. евро. 15-те мъже участвали с равна сума в закупуването на фиша и сега ще делят и наградата на равни части. Това е един от най-големите джакпоти, който се е падал досега в Унгария и най-вероятно това е и причината полицаите да се откажат от досегашната си работа. Градът останал без униформени, но в най-скоро време ще пристигнат такива от близките градове, които обаче ще са временно на този пост.
Всеки един от спечелилите има вече свои планове какво да прави с парите /733 000 евро/, но при нито един от тях тези планове не са свързани с полицейската служба. 27 000-ният град подкрепя спечелилите и се радват заедно с тях, надяват се един ден и на тях да им се усмихне късмета, но има и хора, които са разочаровани от тях, че са поставили парите пред дълга.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия