Две българки коронясани на “Little Miss World 2009”

Световният конкурс за красота “Little Miss World”, който тази година се проведе в турския курорт Анталия, събра на едно място 50 тийнейджърки от над 15 различни държави. Две от представителките на страната ни – Василена Шопова и Мир

2009-10-17 14:12:58
Две българки коронясани на “Little Miss World 2009”
Световният конкурс за красота “Little Miss World”, който тази година се проведе в турския курорт Анталия, събра на едно място 50 тийнейджърки от над 15 различни държави. Две от представителките на страната ни – Василена Шопова и Мирела Спасова, се окичиха с престижни титли.
Василена Шопова, 13-годишна ученичка от Пловдив, бе коронясана за “Teen Miss World 2009”, след като събра най-много точки по общо пет показателя. Тя грабна журито с блестящото изпълнение на танца си „Котка в Холивуд”.
Мирела Спасова, също на 13 години, но от София, пък грабна титлата „Little Miss Continents 2009”, след като в оспорвана битка успя да се пребори с конкуренцията си. Младата красавица е ученичка в столичното 125-о училище "Проф. Боян Пенев" в кв. "Младост". Тя е пълна отличничка, владее перфектно два езика - английски и немски, в свободното си време обича да пише стихове, може да свири на пиано и обожава да играе тенис.
Още две наши представителки бяха отличени в конкурса. Това са 5-годишната Румяна Хлебарова от Бургас и 6-годишната Рая Димитрова от Несебър, които съответно получиха титлите „Най-добър модел 2009” и „ТВ звезда на конкурса”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия