Германец - влачен от влак по гол задник

Германски пътник се отърва почти невредим, след като беше влачен от влак... по гол задник. 22-годишният студент по журналистика пътувал във влака без билет, когато след редовната проверка на кондукторите, те го свалили от превозното средство в Лауе

2009-10-14 23:03:55
Германец - влачен от влак по гол задник
Германски пътник се отърва почти невредим, след като беше влачен от влак... по гол задник.
22-годишният студент по журналистика пътувал във влака без билет, когато след редовната проверка на кондукторите, те го свалили от превозното средство в Лауенбрюк, северна Германия. В знак на възмущение разгневеният пътник събул панталона си и залепил задните си части на прозореца на вагона. Тогава обаче панталонът му се закачил във вратата на вагона и тъй като влакът потеглял, студентът бил влачен по гол задник по перона, а след това и по релсите.
Само бързата намеса на един от пътниците успяла да предотврати фаталния край. Наблюдавайки случващото се, един от хората, возещи се във влака, дръпнал аварийната спирачка. Така студентът по журналистика бил влачен от влака само 200 метра. На мястото на произшествието веднага пристигнали медицински екипи, които регистрирали само порязвания и синини.
В момента е повдигнато обвинение срещу самонадеяния студент за обида на длъжностни лица и опасна намеса в железопътния транспорт. Възможно е да му бъде наложена и глоба за пропуснати ползи, тъй като железопътният трафик между Бремен и Хамбург беше прекъснат за повече от час и 23 влака бяха забавени.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия